marți, 8 iunie 2010

Care este secretul unei danturi sanatoase ?

Secretul unei danturi sanatoase incepe de la varste fragede odata cu primele sedinte de periaj dentar, in care copilul invata periajul dentar corect si frecventa cu care trebuie aplicat periajul, dupa fiecare masa sau chiar mai din timp in perioada de formare a dintilor.

Ce trebuie sa faca un om in fiecre zi pentru o igiena perfecta?

Pentru o igiena perfecta, periajul trebuie efectuat dimineata si seara inainte de culcare si dupa fiecare masa daca este posibil. Trebuie completat cu acele clatiri cu apa de gura care in functie de compozitie trebuie folosita la un anumit timp dupa periaj si pe o anumita perioada de timp. Periajul corect trebuie invatat in cabinetul stomatologic si nu din reclamele televizate. In cazul in care nu este posibila efectuarea periajului dupa fiecare masa folosirea gumei de mestecat este indicata. Detartrajul efectuat regulat este de asemenea o necesiate pentru a avea o dantura sanatoasa.


Ce inseamna un control la stomatolog ?De cate ori pe an ? Ce contin aceste controale ?

Ingrijirea si vizitele regulate la fiecare 6 luni sunt esentiale atat pentru identificarea anumitor afectiuni dentare care pot sa nu fie observate de catre pacient, dar si pentru controlarea lucrarilor deja efectuate cit si pentru urmarirea copiilor in scopul prevenirii sau tratarii din timp a unor anomalii ale aparatului dento-maxilar(inghesuiri dentare, cresteri osoase in exces, anomalii de pozitie ale dintilor, etc)

Care sunt produsele moderne folosite in igiena danturii ? Produsele necesare care nu trebuie sa lipseasca.

Despre produsele moderne folosite la igiena denatara nu pot da nume dar pot indica folosirea pastelor de dinti care au componente naturale sau care inlatura durerea si sensibilitatea dentara acolo unde ea este prezenta. Marele rol al pastei de dinti este cel abraziv, pentru indepartarea placii bacteriene. Este foarte bine, dupa cum am mai spus sa folosim o apa de gura dar la indicatiile si cu recomandarile medicului dentist.

Cum ar trebui invinsa frica de stomatolog ?

Este mult mai usor sa previi, in final vei ajunge la stomatolog, dar problema va fi intr-un stadiu avansat.
Trebuie sa luam in calcul ca tehnicile dentare au fost considerabil imbunatatite in ultimii ani, eliminandu-se aproape complet durerea. Daca vei face o vizita la stomatolog vei observa, cu siguranta, ca lucrurile s-au imbunatatit cu mult de la ultima ta vizita.

VITALDENT isi propune sa fie un cabinet prestigios.
O echipa care imbina experienta cu abnegatia va sta mereu la dispozitie, folosind aparatura medicala si materiale stomatologice din cele mai moderne. Scopul cabinetului este de a oferi:
- preturi accesibile
- igiena si confort maxim
- atentie individualizata
- respect si comunicare
- responsabilitate si discretie
- profesionalism

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu